vandenassum-tabafbeelding-brillen

De perfecte bril kopen bij Van den Assum Optiek

Mag u een nieuwe bril uitzoeken? Kom dan een kijkje nemen bij Van den Assum Optiek in Breda. Onder het genot van een kopje koffie, presenteren we u graag de verschillende brillen uit ons brede assortiment. Rond, vierkant, van acetaat of metaal: u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in de winkel. 

Verschillende brillen

Brillen kunt u kopen in verschillende vormen, maten en kleuren. Rond of vierkant, gemaakt van metaal, acetaat of een combinatie van beiden, in het zwart of in het rood… Bij Van den Assum Optiek vindt u het allemaal. Het leukste is dat u alle brillen naar hartelust kunt blijven passen. Wat past beter, een uitgesproken of ingetogen bril? En welk montuur past het best bij uw kapsel? In onze winkel komt u er vanzelf achter. En als u er zelf niet uitkomt, dan helpen onze opticiens u graag verder.

Wisselende brillencollectie

In onze winkel vindt u verschillende brillen van een groot aantal bekende en minder bekende merken. Onze brillencollectie is groot en áltijd up-to-date. Hiervoor luisteren we naar de wensen van onze klanten, bezoeken we beurzen, volgen we de laatste modetrends en lezen we vakbladen. Dit betekent dat u bij Van den Assum Optiek altijd de meest modieuze en stijlvolle brillen in de schappen ziet liggen! Het is voor ons namelijk van uitermate groot belang dat u er modieus bijloopt met uw nieuwe bril op uw neus.

Bent u op zoek naar een mooie, nieuwe bril? Stap dan binnen in onze winkel in Van den Assum Optiek. Onze opticiens helpen u graag verder.

Kom langs


Lees meer over onze collecties


Top