vandenassum-tabafbeelding-conactlenzen

Contactlenzen bij Van den Assum Optiek in Breda en Prinsenbeek

Indien u liever geen bril draagt, hebben we bij Van den Assum Optiek in Breda en Prinsenbeek een grote collectie hoogwaardige contactlenzen bestaande uit harde en zachte lenzen, multifocale lenzen, lenzen met een cilinder en nachtlenzen. Ook verkopen wij diverse contactlenzenvloeistoffen. Onze contactlensspecialisten voorzien u graag van advies.

Er is in de omgeving van Breda en Prinsenbeek geen opticien met zoveel kennis over lenzen als Van den Assum Optiek. Onze contactlensspecialisten hebben veel ervaring en beschikken over medische kennis. U bent daarom bij ons aan het juiste adres voor een goed en uitvoerig oogonderzoek. Tevens voorzien wij u graag van een goed advies. Dat is belangrijk, want u bent natuurlijk zuinig op uw ogen.

Merken lenzen

Wij verkopen contactlenzen van de merken Bausch & Lomb, microlens, Optiview, Johnson&Johnson en het huismerk van Optitrade. Wilt u kennismaken met de lenzen van deze merken? Kom dan langs en laat uw ogen opmeten. Onze specialisten staan graag voor u klaar.

Wilt u meer weten over onze lenzen en vloeistoffen? Neem dan contact op met Van den Assum Optiek in Breda en Prinsenbeek.

oogzorg-naast-assum


Top