vandenassum-tabafbeelding-merken

Brillen van de beste merken bij Van den Assum Optiek

Als u een nieuwe bril mag uitzoeken, zijn er ontzettend veel dingen waarmee u rekening kunt houden. Één van die dingen is het merk van de bril. Deze keuze is reuze, want het aantal brillen- en zonnebrillenmerken waaruit u kunt kiezen is enorm. Ook bij Van den Assum Optiek vindt u brillen van verschillende merken. Kom gezellig langs! We helpen u graag verder.

Het perfecte brillenmerk voor u

De zoektocht naar een passende bril begint vaak bij het vinden van een brillenmerk dat volledig bij u past. Elk merk heeft een eigen beleving en vertelt een verhaal waar u achter moet staan. Kiest u voor een stijlvol, stoer of opvallend merk? Bij Van den Assum Optiek in Breda vindt u het allemaal. Wij verkopen brillen van de merken: Ray-Ban, adidas Sport eyewear, Chloé, Persol, Serengeti, TitanFlex, Look, Kinto, Sir John, Henry Julien, Monoqool, Lookkino, Bloomdale, Look@me, Neubau en Vanni.

Advies van de opticien

Onze opticiens zijn volledig op de hoogte van de verschillende merken die wij verkopen en kunnen u er van alles over vertellen. Vaak moet u een aantal brillen proberen vóór u de bril vindt waar u helemaal tevreden mee bent. Dat is geen probleem! Als u het lastig vindt om te bepalen wat u goed staat, of als u een deskundig advies nodig heeft, staan onze opticiens altijd voor u klaar.

Kortom, voor de brillen van de beste merken moet u bij Van den Assum Optiek zijn. Stap gerust binnen! De koffie staat voor u klaar.

Kom gezellig langsEen greep uit onze collecties


Top