vandenassum-tabafbeelding-oogzorg

Kom langs voor een gratis oogmeting in Breda of Prinsenbeek

Kom langs bij Van den Assum Optiek in Breda of Prinsenbeek voor een oogmeting. Ziet u slechter of wilt u graag weten of de sterkte van uw ogen nog stabiel zijn gebleven, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Gediplomeerde opticiens kijken welke brillenglazen en contactlenzen bij uw situatie en ogen passen. U bent van harte welkom.

Het is raadzaam een afspraak te maken voor een oogmeting. U bent er dan zeker van dat u niet hoeft te wachten en dat u en de oogmeting al onze aandacht krijgen. Maak een afspraak door te bellen naar 076-5228749 (Breda) of 076-5440682 (Prinsenbeek). Onze opticien staat graag voor u klaar.

CBR oogkeuringen bij Van den Assum Optiek

Goed zicht is altijd van groot belang, maar zeker ook in het verkeer. Om de weg te kunnen vinden en om gevaren te kunnen zien aankomen moet u beschikken over goed zicht. Vanuit de overheid zijn er eisen gesteld aan de gezichtsscherpte (visus) en gezichtsvelden die nodig zijn voor een rijbewijs. 

Moeten uw ogen getest worden voor het aanvragen van een rijbewijs? Dan bent u van harte welkom bij Van den Assum Optiek. Ook als u meer informatie wilt over CBR oogkeuringen staan wij voor u klaar. Maak voor uw bezoek wel eerst een afspraak bij ons in de winkel, dan weet u zeker dat wij tijd voor u hebben!

Maak afspraak

oogzorg-bij-van-den-assum-naast

Lees meer over de zorg voor uw oog


Top